Avertisment pentru Carmen Dan: ”Ți-e limpede că vei plăti pentru tot balamucul generat pe 10 august, nu-i așa?„

Evenimentele din Piața Victoriei nu doar că au împărțit țara în două, dar au stârnit și furia opoziției. De această dată, Carmen Dan este luată în vizor de un liberal important.

Alina Gorghiu îi transmite ministrului Internelor că va răspunde pentru violențele de la protestul din 10 august, încurajându-i pe cei care au avut de suferit să depună plângeri penale. De asemenea, senatorul PNL cere ministrului să spună, printre altele, care a fost cantitatea de substanțe iritante lacrimogene, grenade, alte materiale specifice utilizate.

„Carmen Dan, ţi-e limpede că vei raspunde la un moment dat, alături de echipa ta manevrată politic din conducerea Jandarmeriei, pentru tot balamucul generat pe 10 august, nu-i aşa?!

Radiografia săptămânii trecute de la miting arată prost! Numărul plângerilor penale depuse la Parchetul Militar în legătură cu evenimentele din 10 august a ajuns la 206! Vă îndemn pe toţi să-i încurajăm pe cei care au suferit să depună plângere. În acelaşi timp autorităţile nu explică suficient ce gaze au fost folosite în Piaţa Victoriei, în contextul în care unii participanţi reclamă stări de rău şi chiar solicită ajutor medical. Halal lipsă de transparenţă!

Iar concluzia e şi mai tristă: Mâine se va împlini o săptămână de la evenimentele din 10 august şi nu apar decât semne de întrebare şi deloc asumări ale răspunderii! Nicio demisie!

Iată şi întrebarea 3 din interpelarea deja pregătită:

„În contextul evenimentelor care au avut loc în seara de 10 august vă solicit să precizaţi următoarele:

– Care au fost efectivele de jandarmi desfăşurate în Piaţa Victoriei;

– Care a fost cantitatea de substanţe iritante lacrimogene, grenade, alte materiale specifice etc utilizate pe 10 august în Piaţa Victoriei şi de ce fel au fost ele;

– De câte ori s-au utilizat jeturile de apă împotriva manifestanţilor;

– Ce număr de jandarmi călare au fost mobilizaţi în Piaţa Victoriei şi care a fost numărul de câini-poliţişti folosiţi în misiune”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook

Vezi și Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare