Avral Gal 2

sursa foto:  Facebook

Avram Gal de la Transylvania Steakhouse face recurs la condamnarea de 5 ani! Primele declarații ale afaceristului

La scurtă vreme după ce se lăuda că va cumpăra Transylvania Steakhouse, Avram Gal are șanse mari să ajungă în spatele gratiilor! Acționarul de la restaurantul clujean unde un burger te costa cât o mașină la mâna a doua a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, iar afaceristul a anunțat că va face apel!

Pe data de 16 februarie, Tribunalul București a decis condamnarea acționarului de la localul din Cluj. Dat fiind faptul că sentința nu este definitivă, șeful PSD din Câmpia Turzii are timp să facă apel. Condamnarea vine în contextul în care acționarul Transylvania Steakhouse a luat 400.000 de lei de la un afacerist.

Avral Gal i-a promis bărbatului că are el o combinație și că îl va ajuta să pună mâna pe un contract cu materiale de protecție COVID. Acțiunea se întâmpla în 2020, moment în care politicianul a și luat banii. Ce a făcut cu suma? A cheltuit-o pe mașini de lux, hoteluri și alte aroganțe.

Totodată, acționarul anunță că face recurs:

„Viața ne oferă multe încercări, însă trebuie să avem credința și tăria de a le depăși. În acest moment dificil pentru mine și familia mea, reprezentat de pronuntarea unei hotarari penale de condamnare in prima instanță in privinta mea, vreau sa precizez că rămân pe deplin încrezător în justiție și am convingerea fermă că până la urmă se va face dreptate.

Voi exercita calea de atac prevăzută de lege și voi demonstra ca sunt nevinovat. Vreau doar sa mai anunt faptul ca ma voi retrage din viata politica, pentru a evita asocierea acestui moment nefericit cu imaginea și prestigiul partidului politic din care fac parte. Doamne ajută!”, a transmis Avral Gal, pe Facebook.

Avram Gal s-a ales cu sechestru pe bani!

Tribunalul București a decis ca Avral Gal de la Transylvania Steakhouse trebuie să-i dea înapoi afaceristului cei 400.000 de lei. De asemenea, trebuie să plătească 13.000 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată.

Judecătorii l-au condamnat „pe inculpatul GAL AVRAM MARIUS la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. În baza art. 67 alin. 1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit. a şi b C.pen., pe o durată de 2 ani, pedeapsa complementară urmând a se executa conform art. 68 alin. 1 lit. c C.pen. În baza art. 65 alin. 1 şi 3 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen., pe durata executării pedepsei principale. În baza art.404 alin. 4 lit. c C.proc.pen. menţine sechestrul asigurător dispus de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, prin ordonanța nr. 157/P/2020 din 06.10.2020 cu privire la bunurile inculpatului Gal Avram Marius, până la concurența sumei de 440.940 lei.

În baza art. 291 alin. 2 C.pen. rap. la art. 112 alin. 1 lit. e C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpat a sumei de 440.940 lei. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 13.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotarârii. Pronunțată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului ți a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 16.02.2024”, se arată în decizia Tribunalului București.

CITEȘTE ȘI: Restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj, scos la vânzare! Reacția lui Avral Gal, după ce anunțul a fost făcut public

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare