Cea mai mare bancă din România face un anunț de proporții: Ce pune la bătaie BCR

BCR, cea mai mare bancă din România are o veste foarte bună pentru persoanele care vor să-și achiziționeze o casă. Potrivit agerpres, banca a primit 511 milioane de lei în cadrul noii ediţii a programului Prima Casă și va acorda credite de peste un miliard de lei.

Creditul „Prima Casă” al BCR are o dobândă de 2% + ROBOR pe o durată de trei luni, un avans minim de 5% şi comision zero pentru analiza dosarului. În plus, clienţii pot beneficia de aprobarea financiară valabila timp de 90 de zile. Dacă persoana care a primit aprobarea financiara nu a găsit încă locuinţa pe care doreşte să o achiziţioneze, odata ce creditul a fost aprobat, aceasta are 90 de zile la dispoziţie de la semnarea ofertei de credit pentru a găsi o casă.

Potrivit comunicatului băncii, suma maximă care poate fi o obţinută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim este de acordare este de 30 de ani. Acordarea creditului „Prima Casă BCR” se face în limita plafonului disponibil alocat de Ministerul de Finanţe.

Din noul plafon acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru 15 bănci finanţatoare, 511 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 26,5% din totalul celor puse la dispoziţie de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest program. Ca atare, BCR va acorda credite în valoare de aproximativ un miliard de lei, iar sumele pot fi folosite pentru achiziţia sau construcţia de locuinţe prin programul „Prima Casă”.

BCR precizează că, până la ora actuală, peste 58.000 de case au fost finanţate de BCR prin acest program. În consecinţă, unul din patru români care au achiziţionat o locuinţă cu ajutorul programului „Prima Casă” au apelat la serviciile acestei bănci. Pe perioada derulării programului, acest credit şi-a păstrat atractivitatea în special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scăzut şi condiţii avantajoase de costuri

Vezi și Apare un nou retailer în România: Pe ce piață vrea să se impună și câte persoane va angaja

Un antreprenor local intră tare pe piață: Ce fabrică va construi și ce va produce

Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare