Bărbat înjunghiat mortal la o petrecere cu vedete! Alex Velea, Antonia și Alina Eremia se numără printre cei prezenți

Crimă la petrecere cu vedete! Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, un bărbat a fost înjunghiat.

 

Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, Anghel Sorin, în vârstă de  41 ani , a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița, potrivit surselor STIRIPESURSE

Trei suspecţi în acest caz cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani au fost prinși și se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege, potrivit unui unui comunicat transmis de IPJ Dâmbovița

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Alex Velea, audiat

De asemenea, sursele Antena 3 CNN au declarat că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea. Potrivit sursei citate, agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. După incident, aceștia au fugit cu mașina, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”.

 La eveniment ar fi participat mai multe vedete

Potrivit Antena 3 CNN , agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. După incident, aceștia au fugit cu mașina, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”.

De asemenea, sursele Antena 3 CNN au declarat că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare