Bătaie în liceu! Un profesor, aflat în grevă, a fost bătut de soțul directoarei de liceu, după ce a refuzat să încheie mediile elevilor

Un profesor, aflat în grevă, a fost bătut de soțul directoarei de liceu, pentru că a refuzat să încheie mediile elevilor. Incidentul s-a petrecut la Liceul de Arte din Sibiu.

Ulterior, profesorul de sport a făcut plângere la Poliție, împotriva soțului directoarei de liceu.

Pentru că a refuzat să încheie mediile elevilor din clasa a XII-a, acolo unde învață și fiul directoarei, soțul acesteia l-ar fi bătut pe profesorul de sport. Pentru că este grevă, profesorul de educație fizică a refuzat să încheie mediile elevilor, scrie Antena 3.ro.

Conform sursei citate, directoarea liceului ar fi vrut să facă ea acest lucru, deși nu are acest drept. Profesorul de sport a refuzat să-i dea directoarei codul și parola astfel încât să poată încheia mediile.

La școală ar fi venit soțul directoarei care a intrat direct în cancelarie și l-a agresat pe profesorul de educație fizică de față cu alți dascăli. Acesta l-ar fi lovit în cap și în spate cu pumnii.

Toate aceste detalii se regăsesc într-o plângere pe care profesorul de sport ar fi înaintat-o Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, precum și Inspectoratului de Poliție.

Inspectoratul a confirmat incidentul

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a confirmat incidentul, precizând că va demara o anchetă în primele zile după reluarea cursurilor, astfel încât să poată discuta cu toate părțile implicate.

În schimb, directoarea liceului neagă faptul că soțul ei l-ar fi agresat pe profesorul de sport și că ar fi cerut să încheie personal mediile.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare