sursa foto:  agerpres.ro

Beatrice Mahler: ‘În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze’

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București a declarat că o mașină de pompieri se află în curtea Institutului și asigură perimetrul că nu vor apărea alte probleme. 

 

„În acest moment unitatea mobilă funcționează fără pacienți. O mașină de pompieri este în curtea Institutului să supravegheze că nu apar alte incidente și o să vedem mâine (marți – n.r.), din nou, împreună cu echipele ISU, concluziile celor 24 de ore de supraveghere”, a explicat Beatrice Mahler, conform Digi24.ro.

O degajare de fum la unitatea mobilă ATI a dus la alertarea echipelor de intervenție

O mobilizare masivă a forțelor de intervenție – mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD – a avut loc duminică seara la Institutul „Marius Nasta” din Capitală, unitate COVID, unde alerta a fost dată la ora 22:22 de personalul medical, care a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

Incidentul nu s-a soldat cu un incendiu, nimeni nu a fost rănit și pacienții au fost mutați în spital. În unitatea mobilă erau 7 pacienți, dintre care 5 intubați. Nu au fost răniți și sunt în stare stabilă. Aceștia au fost relocați în clădirea institutului, nu a fost nevoie să fie transferați în alte spitale.

Au intervenit opt autospeciale de stingere și opt echipaje SMURD.

Citește și:

Veste bună de la Guvern pentru toți cei care contribuie la Pilonul II de pensii private obligatorii

Nici urmașii răzeșilor lui Ștefan cel Mare nu spun pas la nepotisme! Fiică de secretar de stat USR-PLUS, angajată la cabinetul unui parlamentar al Alianței

‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare