sursa foto:  prosport.ro

Becali iese la rampă! ‘De ce să ies, să mă enervez și eu?’

Scene de coșmar în fața casei finanțatorului FCSB, în ziua nunții fiicei lui. Un bărbat furios, a venit în fața casei latifundiarului și a început să strige și să lovească cu picioarele în poartă.

Un om de ordine a lui Becali a încercat să-l calmeze pe individ dar a fost lovit și el, astfel că body-guardul s-a refugiat pe proprietate. Bărbatul furios a continuat să-i lovească pe toți cei care au trecut prin zonă. Nici mașinile care au tranzitat zona nu au scăpat de furia agresorului, care a scuipat și lovit toate autoturismele. La fața locului a sosit și Victor Becali care a reușit să-l mai tempereză pe necunoscut. Polițiștii sosiți la fața locului l-au calmat cu greu pe atacator. Bărbatul a fost urcat într-o dubă și a fost transportat la Secția de Poliție. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali a declarat că nu cunoaște motivele agresiunii asupra reșeinței sale, dar a precizat că a evitat să iasă să vorbească cu agresorul:

„De ce să ies, să mă enervez și eu? Dacă îl loveam mă luau pe mine. Data trecută mi-au furat mașina și m-au arestat. Acum dacă ieșeam eu, îl potoleam, dar mă luau pe mine. Poate nu mai apucam să particip la nunta fiicei mele. Este o mare problemă în România, cu indivizi ca acesta care sunt lăsați liberi pe stradă. Mie nu mi-e frică, dar îmi fac griji că uite, fiica mea se mărită, va face copii care vor crește în lumea asta bolnavă” a declarat finanțatorul FCSB.

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

Mare atenție, șoferi! Noile prevederi intră în vigoare din 12 octombrie- Riscați să rămâneți fara permis

Cutremur în MAI! Brigada de Intervenție a Jandarmeriei, destructurată!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare