sursa foto:  adevarul.ro

Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL

În această primăvară, Mihai Bendeac va avea trei producții la Atena 1. În privința uneia dintre ele, actorul a luat o decizie radicală.

Potrivit lui Bendeac, al patrulea sezon al show-ului „În puii mei” va fi și ultimul pe care îl realizează la televiziunea din trustul Intact.

„După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediții închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos”, a declarat Mihai Bendeac.

Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, super-comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon, ultimul,  al emisiunii „În puii mei!”. Mihai Bendeac încheie cu cel de-al IV-lea sezon ”În puii mei!”, un proiect de amploare care s-a dovedit, de-a lungul timpului, un real succes. Personajele inspirate din actualitatea românească și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care duce comedia la un alt nivel. Puțin acid, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa, scrie viva.ro.

Vezi și Guvernul dezvoltă PROPRIUL LANȚ de benzinării! Unde vor fi amplasate cel puțin 1.000 de stații de alimentare și când vor fi GATA

Totul se schimbă de la 1 iunie: Ce trebuie să știe toți șoferii

DEZORDINE în viața lui Mircea Negulescu! Ce lovitură a primit „Portocală”, după excluderea din magistratură

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare