sursa foto:  mediafax.ro

Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

O adevărată bombă a fost aruncată în spațiul public! Jurnalistul Cătălin Tache susține că președintele Klaus Iohannis ar putea încasa o lovitură uriașă, după ce Augustin Lazăr s-a pensionat, iar Tudorel Toader a fost „executat” de la Ministerul Justiției.

Potrivit ziaristului, Klaus Iohannis ar putea fi lovit acolo unde îl doare cel mai tare, anume la Carmen Iohannis, care ar putea fi „săltată” de oamenii legii, în dosarul caselor din Sibiu.

„Mai ales ca, intr-adevar, odata cu executia sumara a ”mosmonditului” ministru al Justitiei, inculparea lui Carmen Iohannis se poate derula de acum inainte ”pe repede inainte”. Pentru ca odata cu audierea primei doamne, fie si ”noaptea, ca hotii” si cu baticul pe cap, actele procedurale sunt ca si definitivate. Iar noul ministru al Justitiei nu ar trebui decat sa desemneze cat mai repede un nou procuror general in locul lui Augustin Lazar, pentru ca tratamentul cu totul preferential, daca nu chiar imunitatea de care s-a bucurat Carmen Iohannis in mandatul lui ”nea Gusti” sa se anuleze”, scrie, în Național, Tache.

Vezi și

EXCLUSIV Ce ascund, de fapt, oamenii lui Carmen Dan – Adevărul a ieșit la suprafață

Radiografia Bugetul.ro Scene de coșmar în România! Bătaie cu săbii – Un celebru clan implicat

Vești pentru angajați! Ce se întâmplă cu contractele de muncă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare