sursa foto:  stirileprotv.ro

Bombă pe scena politică românească! ALDE și Pro România se pregătesc de fuziune. Tăriceanu ar putea candida pe listele Pro România

Se pregătește o adevărată bombă pe scena politică românească înainte de alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Partidele conduse de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu ar urma să fuzioneze imediat după alegeri, iar candidații ALDE vor participa pe listele Pro România.

 

Procesul de fuziune este pe ultima sută de metri, dar liderii celor două partide vor avea întâlniri separat, urmând ca ulterior să se anunțe deciziile luate.

Pro România a convocat Biroul Executiv al partidului, de la ora 15.00.

”Biroul Executiv al PRO România se reunește în ședință astăzi, 8 octombrie, începând cu ora 15.00, la sediul central al partidului (str. Gina Patrichi nr.10, Sector 1).

Ulterior, la ora 17.00, va avea loc o conferință de presă susținută de președinții partidelor PRO România și ALDE, respectiv Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.”.

De asemenea, ALDE a convocat forurile de conducere, într-o serie de ședințe care vor începe la ora 14.00.

”Conducerea ALDE se va reuni astăzi, 8 octombrie 2020, de la ora 14.00, în ședințele Biroului Politic Executiv, Biroului Politic Central și Delegației Permanente.

Ședințele vor avea loc în format de videoconferință.

La ora 17.00 președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu va susține o conferință de presă împreună cu președintele Pro România Victor Ponta, la sediul Pro România din strada Gina Patrichi nr. 10.”, informează știripesurse.ro.

Citește și:

Document. Am intrat în posesia Hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență! Măsurile se aplică în Capitală, începând de azi

Doctorul Monica Pop a răbufnit: De ce nu l-a ascultat nimeni pe ministrul Tătaru? De ce alegeri?

Pe filieră machedonească. Cine e beizadeau ‘îngrijită’ de Tănase Stamule și ‘impusă’ de Ludovic Orban la conducerea Capitalei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare