sursa foto:  flux24.ro

‘Bomba-sexy a PMP’ l-a trădat pe Traian Băsescu! Ce funcție-cheie a primit (surse)

Fostul purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară, Magdalena Bistriceanu, ar fi primit o funcție-cheie recent.

Surse politice au spus că Bistriceanu a fost numită în funcția de administrator al Companiei Municipale Medicale care face parte din Holdingul București creat de primarul general Gabriela Firea, informează flux24.ro.

În urmă cu două zile, în urma anunțului referitor la posibila candidatură a fostului președinte la Primăria Capitalei, Magdalena Bistriceanu l-a atacat pe Traian Băsescu.

„Am vazut că Băse a anunțat ca e posibil sa candideze la Primăria Capitalei, dacă PMP nu e vazut ca un partener al celor de la PNL și USR. Pentru cine nu știe, PMP e doar un partid aflat la guvernare cu dreapta și în alianță la șmecherii cu stânga.
Să fim serioși, după ce instanţa l-a declarat colaborator al Securităţii pe Băsescu și a spus în motivare că : „Nu a avut atitudine de protejare a celor denunţaţi”, Băse va fi istorie în luna septembrie, atunci când va aparea decizia finala în cazul sau. Ce va scrie pe fișa de candidat, când va trebui sa completeze dacă a fost sau nu colaborator al Securității? Ca nu a fost?, când el a recunoscut, notează instanţa, că a oferit unui ofiţer de contrainformaţii militare două note informative, datate în anul 1975, în care sunt menţionaţi doi colegi de-ai lui de la Institutul de Marină.
Așa că povestea cu Băse care va fi candidatul PMP, dacă PNL-USR nu-i baga în seamă, e doar o fantezie. Dacă era așa șmecher și se gândea ca șansele lui sunt maxime, candida in 2016, dar atunci se plângea ca va fi bătut de Firea.

PMP procedează acum ca la Prezidențiale, cu Paleologu. Atunci a ajutat-o pe Veorica sa prindă locul II, acum va ajuta PSD-ul sa câștige primăria Capitalei. Oricum, partidul e condus acum de tolomac și amanta lui, Băse e pus doar în geam de poză…ca bradul de Crăciun.”, a scris, pe Facebook, Bistriceanu.

Vezi și

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare