‘Bombardierul cu Mercedes’, fiul fostei vedete OTV ‘Roxy Manelista’, a fost reținut pentru viol! Anul trecut a umilit Poliția și Jandarmeria

În luna octombrie a anului 2022, „Bombardierul cu Mercedes”, Șerban Michelle Antonio, fiul așa-zisei cântărețe „Roxy Manelista”, fostă vedetă OTV, a umilit Poliția și Jandarmeria. După ce a lovit două mașini în trafic, Șerban Michelle Antonio a refuzat să coboare din mașină, în momentul în care i s-a solicitat acest lucru de către oamenii legii. Ulterior, el a fugit de la locul faptei. Acum, același personaj a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare.

Ce a transmis Poliția Capitalei:

La data de 18 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 au pus în aplicare 1 mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare.

În fapt, la data de 15 martie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante.

De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relația, amenințând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023.

Totodată, în aceeași zi, ar fi primit amenințări cu acte de violență și cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic. Cu privire la aceste aspecte, ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

În urma efectuării percheziției domiciliare, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare