sursa foto:  www.negresti-oas.ro

Business-ul neștiut al Gabrielei Szabo – a investit jumătate de milion de euro

Gabriela Szabo a fost ministrul Tineretului și Sportului, iar acum este președinte la CSM București, cel mai puternic club de handbal din România. Fosta mare sportivă a scris istorie de mai multe ori pentru România prin zecile de medalii aduse și a și câștigat premii consistente în bani. O afacere în care aceasta a investit și despre care foarte puțini știu este un centru de wellnes situat in Baneasa.

Aceasta a investit o jumatate de milion de euro în afacere și până recent a deținut la ea 20% din actiuni.

. Clubul exclusivist este frecventat de vedete, politicieni si sportivi si este unul dintre cele mai scumpe din Bucuresti. Szabo a imprumutat societatea care detine clubul cu 499.300 euro in conditiile in care era asociat in companie inca din 2003, cu 20,3%, potrivit stirilekanald.ro.

In 2014, sotul fostei sportive, antrenorul Gyongyossy Zsolt aparea ca salariat in firma cu 24.000 lei pe an. In ultima declaratie de interese, data anul acesta in calitate de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, Gabi Szabo nu mai apare ca actionar, ci doar creditor al societatii, care continua sa aiba datoria de jumatate de milion de euro la ea.

Vezi și Atac incredibil al BNR la adresa lui Țiriac! Numele lui Halep scos în prim plan

In acest moment, singurele surse de venit al fostei atlete le reprezinta salariul de bugetar (CSM Bucuresti apartine Primariei Generale), renta viagera, iar sotul ei este presedinte in Consiliul de Administrare a FC Voluntari (clubul primariei Voluntari) si doua contracte de arenda pentru terenul de 7,3 hectare de la Petrichioaia. Szabo mai are si cateva conturi bancare, insa nici unul nu depaseste 20.000 euro. Gabi Szabo este prima atleta din lume care a castigat un milion de dolari intr-un singur an, pe vremea cand era in activitate.

Clubul de wellness si fitness infiintat de Gabi Szabo are 3.100 mp la interior si 3.800 mp la exterior si are mai multe piscine, terase si inclusiv o plaja. Din 2015, clubul a fost preluat de un lant de sali de fitness din Romania, care i-a pastrat insa profilul.

Vezi și Decizia care îi va afecta pe toți clienții săi! Ce ÎNCHIDE Vodafone

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare