sursa foto:  playtech.ro

Decizia care îi va afecta pe toți clienții săi! Ce ÎNCHIDE Vodafone

Al doilea jucător de pe piața telefoniei mobile, Vodafone România, ia o decizie care îi va afecta pe clienții săi. Începând cu luna decembrie, Vodafone va elimina un serviciu oferit până acum tuturor clienților săi.

Mai exact, din ultima luna a acestui an, serviciul Vodafone de plăți prin intermediul telefonului mobil, M-Pesa, nu va mai fi disponibil, singura operațiune care va mai putea fi utilizată fiind cea a retragerii de numerar.

„În urma unei evaluări detaliate a evoluției serviciului M-Pesa, Vodafone România a decis să sisteze acest serviciu în 1 decembrie 2017. Ne-am contactat clienții pentru a le face cunoscută această schimbare, punându-le la dispoziție informații suplimentare referitorare la procesul de sistare. Clienții M-Pesa nu au niciun motiv de îngrijorare, deoarece fondurile lor rămân în siguranță, ușor de accesat, pentru a fi utilizate în diverse operațiuni sau retrase, în funcție de ceea ce doresc”, a anunțat compania, pentru profit.ro.

În prezent, serviciul de plăți prin intermediul telefonului mobil este operat de Vodafone România M-Payments. Acestei firme i-a fost majorat capitalul social în primăvară, de către Vodafone România, cu 4,5 milioane de lei, la 49,19 milioane de lei.

„Decizia sistării serviciului de plăți M-Pesa a fost luată în urma analizarii evoluției acestui serviciu și ținând cont de contextul de piață actual”, au explicat reprezentanții companiei.

Citește și Radu Moraru face dezvăluiri de proporții! „Toți banii mei și ai Nașul TV au fost pe mâna lui”

Atac incredibil al BNR la adresa lui Țiriac! Numele lui Halep scos în prim plan

DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare