sursa foto:  nasul.tv

Radu Moraru face dezvăluiri de proporții! „Toți banii mei și ai Nașul TV au fost pe mâna lui”

O știre bombă a aruncat în aer spațiul media, în aceste zile. Conform acesteia, jurnalistul Radu Moraru era destituit din toate funcțiile pe care le ocupa la televiziunea înființată chiar de el: Nașul TV.

Vineri, Moraru e explicat că informațiile apărute în media sunt false. Sâmbătă, cunoscutul realizator TV a venit cu noi dezvăluiri explozive despre „puciștii” de la Nașul TV.

Radu Moraru susține că a lăsat, până în luna august a anului 2014, toți banii săi și ai Nașul TV pe mâna lui Adi Bucă, cel care ar fi fost sute de milioane din conturile televiziunii.

„Șmenarul Paul Alexandru Moraru, zis SPAM, are o echipă de comando formată din 4 tovarăși despre care doresc să fac cîteva destăinuiri.

1. Încep cu SPAM. În urmă cu 1 an și ceva, pentru o chestiune birocratică, i-am solicitat lui Paul Aalexandru Moraru Diplomă de Farmacist. A evitat să o aducă și de atunci a refuzat să mai facă emisiuni. Colegii mei de la Investigații au aflat acum ceva timp că escrocul nu e Farmacist !

2. Aura Speranța Ungureanu este avocată lui Adrian Bucă și a lui SPAM. A fost realizatoare tv sub directă îndrumare a lui SPAM ! Din ce știu eu, avocații nu au voie să fie Administratori ! Aură Speranța este administrator în Consiliul Fantomă de la Nașul Tv ! Noroc că e doar Fantomă !

3. Bogdan Toma, zis Prosperio, e un personaj pe care l-am dat afară de pe postul NAȘUL TV fiindcă am avut mai multe plîngeri ! SPAM a insistat să îl bag pe post dar l-am scos fiindcă omul e ciudat rău !

4. Andi Laslău. Ei bine, acest băiat e o mare dezamăgire. Șmenarul Paul Alexandru Moraru, zis SPAM, m-a rugat de cîteva ori să îl dau afară ! Am refuzat ! Lui Andi Laslău i-am salvat fetiță de la moarte ! Nu am spus-o pînă acum dar văd că informația a ajuns deja în spațiul public. Și confirm ! Drept mulțumire, Andi a trădat echipă NAȘUL și lucrează cu SPAM ! Și colportează numai minciuni și amenințări în spațiul public ! Și este hackerul care controlează acum emisia NAȘUL TV !

5. Adi Bucă este cea mai mare dezamăgire din viața mea ! Este șeful lui Paul Moraru, din umbră ! A fost cel mai bun prieten al meu ! Toți banii mei și ai NAȘUL TV au fost pe mîna lui, pînă în luna August a anului 2014 ! În Aaugust (sic!) 2014, acest individ a scos sute de milioane de lei din Conturile NAȘUL TV și a refuzat să plătească amenda de 400 de milioane de lei la CNA-ul condus de infractoarea Laura Georgescu ! În mod intenționat că să ne pierdem Licență Tv ! Și să se închidă NAȘUL TV ! Era an electoral, important ! Noroc că aveam informațiile mele, din sursele mele ! Și am împrumutat bani și am plătit Amendă CNA cu cîteva ore înainte de oră limită ! Altfel, pierdeam Licență și NAȘUL TV se închidea în August 2014!”, scrie Radu Moraru, printre altele, pe Nașul.tv.

Vezi și Atac incredibil al BNR la adresa lui Țiriac! Numele lui Halep scos în prim plan

DEZASTRU în Guvernul Tudose! Informații incendiare despre noul vicepremier

Mutare de proporții, după Brexit: O importantă companie din Anglia vine în România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare