sursa foto:  ALPHA PRESS

Cadou de nuntă inedit al Reginei Elisabeta: Ce i-a oferit nepotului său Harry

Nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle a fost, cu siguranță, nunta anului 2018. Evenimentul a fost uluitor din toate punctele de vedere, iar mirii au primit cadouri în valoare de milioane de lire sterline.

Cel mai special a fost cel al Reginei Elisabeta. Aceasta le-a oferit Prințului Harry și lui Meghan Markle, un conac aflat la țară.

Este vorba despre York Cottage, o clădire regală grandioasă, situată pe pământurile Domeniului Sandringham, acolo unde și Regina are o reședință, în cadrul comitatului Norfolk, care este foarte îndrăgit de Majestatea Sa și se află în estul Angliei.

York Cottage este o casă impunătoare denumită în trecut „Conacul Burlacului.” Aceasta se află în posesia familiei regale britanice din anul 1862 şi a fost folosit pentru prima dată de Prinţul de Wales, cunoscut mai târziu drept regele Edward al VII-lea. Acesta la rândul său i-a dăruit-o fiului său, George V, în 1893, potrivit tabu.ro.

Vezi și Schimbare radicală la România TV! Ce se va întâmpla cu postul de marţi, 5 iunie

A ieșit la iveală! Ce probleme avea Hanibal Dumitrașcu – Era disperat că nu le mai putea face față

EXCLUSIV! Fondatorul Rise Project, Paul Radu răspunde acuzațiilor Elenei Udrea și povestește și ce repercusiuni au existat după publicarea anchetei cu afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare