sursa foto:  impact.ro

Călugărul-turnător și-a încercat succesul și în politică! A candidat pe listele PSD

Răsturnare de situație în scandalul declanșat de falsul preot Cristi Călin. Se pare că denunţătorul deputatului Aurel Bălăşoiu, și-a încercat norocul și în politică, acesta apărând pe listele Partidului Social Democrat la alegerile locale din anii 2016 şi 2020, din comuna Horgeşti, judeţul Bacău.

 

 

Deşi acesta a afişat pe contul de Facebook că este membru al Organizaţiei PNL Bacău, acest lucru a fost infirmat de surse oficiale din conducerea PNL a acestui judeţ. „Cristi Călin nu există în baza de date a PNL Bacău. Nu este membru PNL”- a declarat Mircea Fechet, deputat PNL şi preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor din Bacău, pentru interespublic.ro.

Cristi Călin, alături de primarul Clujului, Emil Boc

Chiar dacă oficial, PNL spune că Cristi Călin nu este membru al organizației liberale, acesta a distribuit pe contul personal de facebook o fotografie în care apare alături de edilul Clujului, Emil Boc, atenție, fotografia fiind postată inițial chiar de primarul Emil Boc, cu mai mulți ani în urmă.

sursa foto – captură facebook Cristi Calin

 

Cristi Călin, pe listele Partidului Social Democrat

Cristi Călin a candidat în schimb pe lista consilierilor locali ai PSD din comuna Horgeşti, judeţul Bacău, localitatea sa de domiciliu, la alegerile locale din anii 2016 şi 2020, fără a câştiga însă un mandat.

 

Primăriţa PSD a comunei Horgeşti, Luminiţa Temea, ne-a confirmat că acesta a candidat pe listele PSD, dar nu a dorit să dea mai multe amănunte, dacă, de exemplu, Cristi Călin mai este sau nu membru al Partidului Social Democrat, scrie interespublic.ro

Cristi Călin, este cel care a declanșat un scandal uriaș prin dezvăluirile pe care le-a făcut privind posibile orgii sexuale, în care erau implicați mai mulți politicieni. De asemenea, fără niciun fel de probe a continuat să facă dezvăluiri şi acuzații implicând nume importante din Biserica Ortodoxă Română.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare