sursa foto:  youtube

Campanie incredibilă a celor de la Burger King: Câți bani oferă femeilor care rămân însărcinate cu un fotbalist de la Campionatul Mondial 2018

De-a dreptul incredibil! Cunoscutul restaurant de tip fast-food, Burger King, a lansat o campanie extrem de ciudată. Compania oferă o sumă uriașă de bani pentru femeile care rămân însărcinate cu un jucător de fotbal care participă la Campionatul Mondial 2018.

Burger King Rusia ar fi oferit burgeri gratis pe viață și 3 milioane de ruble (47.000 de dolari) pentru fiecare femeie care ar fi făcut acest lucru. Restaurantul a renunțat la campanie, în urma unui mega-scandal.

Campania a fost începută pe VK, o rețea de socializare din Rusia echivalentă cu Facebook. “Femeile care reușesc să obțină cele mai bune gene de fotbal vor promova succesul echipei rusești pentru generațiile viitoare”, scria în anunțul Burger King.

La scurt timp de la lansarea, campania a fost retrasă din cauza reacțiilor negative. Burger King a publicat un comunicat prin care și-a cerut scuze, retrăgând toate materialele care aveau legătură cu “promoția”.

Potrivit libertatea.ro, compania nu este la prima greșeală de acest gen. Anul trecut, Burger King oferea un buger gratis adolescentelor violate care cumpărau un burger.

Vezi și Se vinde încă o bancă din România: Ce colos o va prelua

Rareș Bogdan, reacție explozivă după demisia Siminei Tănăsescu: ”Rar mi-a fost dat sa vad un bolovan si un sfertodoct mai apasat ca asta”

Dezastru fără precedent! Statul român ne lasă să bem apă cu E.coli! Ce mari producători îmbuteliază apă infestată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare