sursa foto:  digiromania.ro

Carmen Harra profețește: ‘Vin proteste uriașe în România! Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material’

Carmen Harra face profeţii sumbre. Celebra prezicătoare a anunțat că în anul 2023, vor avea loc proteste uriașe în România. Din cauza recesiunii și a inflației românii, sătui de nivelul scăzut de trai vor ieși în număr extrem de mare în stradă.

”Vin proteste uriașe în România! Românul totdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general, pentru că ce se întâmplă la ora actuală, negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba din potrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara.

Celebra prezicătoare speră ca vocea poporului să fie auzită de politicieni și că protestele de anul viitor vor aduce schimbarea mult visată de toți românii.

”Nu vreau să proiectez nimic negativ, vreau doar să fim realiști. Realismul este esențial în situații de genul ăsta pentru că suntem toți afectați, toată lumea este afectată. Ce putem spera e că prin protestele astea ajungem undeva, că prin protestele astea reușim să fim auziți, pentru că vocea poporului trebuie auzită undeva. Dacă nu este auzită de guvernanți nu am realizat mare lucru”, a mai spus Carmen Hara, conform româniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare