sursa foto:  fanatik.ro

Carmen Tănase a răbufnit: ‘Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie’

Actrița Carmen Tănase a făcut noi comentarii cu privire la măsurile restrictive adoptate de Guvern și a vorbit și despre vaccinarea anti-COVID-19.

 

Întrebată dacă s-a vaccinat și dacă îi e frică de COVID-19, actrița a spus că îi ”este frică doar de Dumnezeu”.

Nu am nostalgii, îmi pare rău că am apucat vremurile astea, dar poate cine știe, este interesant, așa, pentru experiența de viață pentru o altă viață. Am o dorință, dar nu o spun. Nu spun, pentru că sunt superstițioasă.

Păi, vă plac vremurile astea? Vă place cum trăiți? Despre ce vorbim? Să ceri voie să mergi la magazin doar cu o hârtie nu este o viață pe care am visat-o.

Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică, pentru că am prins destule. Și nu voiam să o mai prind și pe asta. Sunt campioană la dictaturi. Dar, mă rog, să luăm totul să ducem spre bine și să zicem că este o experiență care poate să fie la un moment dat utilă. Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul? De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie, când am mai avut, nu ar fi prima dată. Dar uite că n-am făcut. Ce să ne facem acum? Vezi, eu nu m-am ferit, am interacționat cu tot omul care a vrut să interacționeze cu mine. Nu am făcut boala. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva”, a declarat Carmen Tănase, pentru Click.ro.

Vezi și:

Medicul Octavian Jurma, avertisment teribil despre valul Omicron: ‘Afectează în mod disproporționat tinerii. Vedem deja o creștere a deceselor în rândul categoriei 20-59 de ani’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare