sursa foto:  mediafax.ro

Ce condiții i-a pus Florin Georgescu lui Liviu Dragnea pentru a accepta funcția de premier

Premierul pus de PSD, Sorin Grindeanu a fost demis de PSD, la inițiativa lui Liviu Dragnea, care în urmă cu mai puțin de 6 luni dădea garanții românilor că programul de guvernare va prinde conturi cu ajutorul echipei pe care chiar el a ales-o.

În aceste condiții, au început căutările pentru un nou carier. Una dintre variante este Florin Georgescu, fost deputat PSD și ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta. În prezent, acest este prim viceguvernator al BNR, iar visul lui este să preia cât mai repede funcția pe care o ocupă astăzi Mugur Isărescu.

Vezi și Dezastrul pregătit în laboratoarele Guvernului PSD! Ce ordonanță incredibilă au dat

Cu toate acestea, se pare că Georgescu ar fi fost de acord să accepte propunerea președintelui PSD, Liviu Dragnea de a prelua frâiele guvernării, însă i-ar fi pus o condiție capitală: să-l lase să-și facă singur echipa de miniștri și să vină cu modificări consistente în programul de guvernare. Informația a fost prezentată și de Antena 3.

Acest lucru este aproape imposibil de acceptat pentru că cei din PSD doresc funcțiile promise pentru votul pe moțiune, așa că este greu de crezut că unul dintre cei mai apreciați economiști ai țării va accepta acum funcția de premier.

Vezi și Detalii interesante! Cine a fost, de fapt, bunicul lui Sorin Grindeanu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare