Ce făcea Catinca Roman, în noaptea în care Mioara Roman s-a stins. Sora Oanei Roman avea cu totul alte preocupări

Fiica cea mare a Mioarei Roman nu a postat nimic legat de moartea celei care a adus-o pe lume! Mai mult de atât, în ziua în care mama sa și-a dat ultima suflare, sora Oanei Roman avea cu totul altă ocupație. Se vede clar cine a avut grijă de ea. 

Pe data de 23 februarie, Oana Roman a anunțat, pe rețelele de socializare, că mama ei s-a stins. Vedeta era în vacanță în Egipt, alături de fiica sa, Isabela, căreia trebuia să-i serbeze ziua de naștere. Cei de la azilul din Snagov au anunțat-o că Mioara Roman a murit. Vedeta este devastată de durere, dar sora sa nu a spus nimic.

Catinca Roman se laudă că a slăbit

Pe data de 22 februarie, Catinca Roman a filmat cu Cristi Brancu și se lăuda că a slăbit prin post intermitent. A făcut pauze de 12-14 ore între mese și a reușit să reducă kilogramele în plus. Iată și cum arată, după ce s-a ținut de dietă.

„În cele 7 ore am mâncat moderat, dar am mâncat de toate. Carne, pește, legume, carbohidrați. Am mai mâncat și câte un dulce, din când în când pentru că efectul benefic a fost că mi-a scăzut colesterolul, eu având colesterolul mare de mică. A scăzut de la 285 la 185 într-un an, ceea ce e minunat. În schimb, un efect secundar nedorit a fost faptul că mi-a scăzut și glicemia un pic cam mult, dar am dres-o din dietă”, a spus Catinca Roman, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Mioara Roman fusese soția lui Petre Roman, fostul premier al României. De ce au divorțat, de fapt

Scandalul dintre Oana Roman și sora sa mai mare

În urmă cu un an, Oana Roman a făcut pace cu Catinca Roman, dar după un lung scandal în care a acuzat-o public că nu se ocupă de mama lor. Fiica lui Petre Roman a fost cea care i-a plătit și azilul de la Snagov și o vizita mereu. A iubit-o enorm, motiv pentru care decesul o afectează mai mult decât și-ar putea imagina mulți.

Pentru lipsa de implicare în situația mamei sale, sora cea mare a vedetei a spus că a avut o perioadă dificilă, că se confruntă cu depresia și că ia un tratament. Vizitele la azilul mamei sale îi provocau rău, așa că a decis să se detașeze.

CITEȘTE ȘI: Oana Roman este în doliu! Mioara Roman, mama sa, a murit. Era internată într-un azil

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare