sursa foto:  Facebook

Mioara Roman fusese soția lui Petre Roman, fostul premier al României. De ce au divorțat, de fapt

Mioara Roman s-a stins, la 83 de ani, într-un azil din Snagov. În decursul vieții sale, mama Oanei Roman a fost căsătorită de două ori și a avut două fiice. După 30 de ani de căsnicie cu Petre Roman, a ajuns la divorț. 

Înainte de a fi cu Petre Roman, Mioara Roman a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, vreme de 12 ani. Ea avea 19 ani, iar el, 27. Din primul său mariaj, a rezultat Catinca, sora cea mare a Oanei, cu care a fost în conflict vreme de ani buni.

Mariajul dintre Mioara Roman și Petre Roman

Mioara Roman și fostul premier al României s-au căsătorit în anul 1974 și au rămas împreună până în anul 2007. Din mariajul lor s-a născut Oana Roman. Puțini știu că ea este, de fapt, cea care a înaintat divorțul:

„Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie.

Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, a declarat Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

În același timp, Petre Roman s-a îndrăgostit de Silvia, care era cu 27 de ani mai tânără. Cei doi și-au format o familie și au un fiu împreună, pe nume Petrus, care are 14 ani.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

CITEȘTE ȘI: Oana Roman este în doliu! Mioara Roman, mama sa, a murit. Era internată într-un azil

Oana Roman încă este afectată de divorțul părinților ei

De când au divorțat, Mioara Roman și Petre Roman nu și-au mai vorbit. În cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a mărturisit că nu va trece niciodată peste faptul că jurnalista și fostul premier au decis să se despartă:

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI: Fostul premier Petre Roman: ‘Rocada este un eșec. Situația pe care o trăim, în primul rând, aproape iminența unui impas financiar. Avem atenționări de la FMI și Banca Mondială’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare