sursa foto:  newsbite.it

Adevărată BOMBĂ! Ce gigant din fast-food a fost scos la vânzare pe piața din România

Știre BOMBĂ pe piața de fast-food românească. Un lanț de restaurante gigant este de vânzare. Afaceriștii Radu Dimofte, Nicolae Badea și Lucian Vlad, care au lansat, recent, Sphera Franchise Group, reunind companiile care dețin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery pe mai multe piețe și creând astfel cel mai mare grup de restaurante din România, au scos la vânzare grupul și vor să listeze și un pachet minoritar de acțiuni pe bursa de la București, informează profit.ro.

Potrivit mirsanu.ro, această tranzacție este estimată la aproximativ 170-180 de milioane de euro. Cu circa 100 de restaurante și puncte de livrare, Sphera Franchise are vânzări estimate să depășească suma de 130 de milioane de euro. La acest grup lucrează mai mult de 4.000 de oameni.

În țara noastră, grupul numără 63 de restaurante KFC, atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova, cât și unul în Verona, în zona de nord-est a Italiei. De asemenea, el deține și 21 de restaurante Pizza Hut în România.

Vezi și Atenție! V-ați scris data nașterii pe Facebook? Eroarea prin care vă puneți în pericol

Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Ministrul de Interne Carmen Dan făcută praf de un ziar din Teleorman – care a fost motivul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare