sursa foto:  evz.ro

Ce i s-a întâmplat fostului președinte Emil Constantinescu – A fost nevoie de intervenția SPP-ului

Probleme mari pentru fostul președinte al României, Emil Constantinescu! Acesta a suferit un accident în urma căruia și-a fracturat grav clavicula și glezna. Ulterior, el a fost operat de medici, iar acum se recuperează la reședință, pentru o lună și jumătate.

Fostul șef de stat le-a mulțumit medicilor, dar și angajaților Serviciului de Pază și Protecție, pentru sprijinul acordat.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna, fiind operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila”, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, fostul şef de stat a alunecat, săptămâna trecută, pe o suprafaţă spălată cu detergent. În prezent, continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat„, se mai arată în comunicat.

Vezi și

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

SURSE Dispoziție dată de Marcel Vela, după ancheta Bugetul.ro! Mașinile de Poliție vechi vor fi scoase din folosință

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare