sursa foto:  vrancea24.ro

Ce mesaj a transmis Dan Puric tinerilor care protestează și ce spune despre Iohannis

Celebrul actor și regizor Dan Puric a vorbit despre protestele de duminică seara și le-a transmis un mesaj tinerilor care au ales să-și manifeste nemulțumirea în stradă. Acesta atrage atentia asupra faptului că în momentul de față, România nu are cine să înlcuiască actuala clasă politică.

„Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor. Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi, dar nu avem pe cine sa punem… Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as completa este ca generatia mea are o lipsa acuta de valori. Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei clase politice, nu as avea un raspuns”, a spus Dan Puric.

Vezi și Cine a stat de fapt în spatele protestelor – adevăruri nespuse

„Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei. Pe de alta parte, situatia este ca o explozie si, odata ce a fost declansata, este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.

”Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe Apa Sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demnitate. Iohannis este depasit de situatie”, a mai spus Dan Puric.

Vezi și Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros

El le-a transmis și un îndemn tinerilor: „Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat, sa-ti pui tricolorul pe chiloti”, scrie activenews.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare