Ce se pregătește în privința pensiilor românilor – Casele de pensii, anunțuri făcute luni, 18 septembrie 2023

Casele de pensii pregătesc marea recalculare din sistemul public de pensii. În acest sens, pentru a fi recalculate pensiile românilor, casele de pensii au scos astăzi la concurs mai multe posturi.

Spre exemplu, Casa Județeană de Pensii Bihor organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor de execuție contractuale vacante, pe perioadă determinată până la data de 31.08.2024, pentru activitatea de Evaluare în vederea recalculării dosarelor de pensii din sistemul public.

De asemenea, și Casa Județeană de Pensii Sibiu a transmis azi că organizează concurs de recrutare, în data de 27.09.2023 ora 10.00 – PROBA SCRISĂ și în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data organizării probei scrise – PROBA INTERVIULUI, pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv până la 31.08.2024, a unui număr de 4 funcții contractuale de execuţie de consilier (S), debutant.

Și Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud a anunțat că face angajări azi.

Casa Județeană de Pensii Bihor„!!𝐀𝐍𝐔𝐍𝐓̦ 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒

Casa Județeană de Pensii Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor de execuție contractuale vacante, pe perioadă determinată până la data de 31.08.2024, pentru activitatea de Evaluare în vederea recalculării dosarelor de pensii din sistemul public, după cum urmează:

✅ 2 posturi de consilier (S), debutant;

✅ 1 post de referent (M), debutant.

⏬ Anunț concurs + Formulare înscriere —- https://www.cjpensiibihor.ro/cariera/

➡️ Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

I. Condiţii specifice pentru funcția de Consilier (S) debutant:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniul: științe economice, științe inginerești, științe juridice, științe administrative; precum și în domeniul de licență: matematică, fizică sau informatică.

II. Condiţii specifice pentru funcția de Referent (M) debutant (studii medii):

– studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.
𝐃𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧 𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟏𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 – 𝟐𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐫 𝟖.𝟎𝟎-𝟏𝟔.𝟑𝟎, 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̦𝐢𝐞𝐢, 𝐞𝐭𝐚𝐣𝐮𝐥 𝟏, 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝟏𝟎𝟒.

➡️ Relații suplimentare se pot obţine la sediul instituției – Compartimentul Resurse umane, sau la telefon: 0259 – 413451 interior 107”.

Anunțul Casei Județene de Pensii Sibiu:

„Casa Județeană de Pensii Sibiu organizează concurs de recrutare, în data de 27.09.2023 ora 10.00 – PROBA SCRISĂ și în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data organizării probei scrise – PROBA INTERVIULUI, pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv până la 31.08.2024, a unui număr de 4 funcții contractuale de execuţie de consilier (S), debutant.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații accesând linkurile:
Să auzim numai de bine,

Dorel Aldea”.

Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud:

„Anunț concurs recrutare -27.09.2023 – personal contractual pe perioadă determinată

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare