sursa foto:  blog.emag.ro

Cel mai mare retailer online rupe norma! Mișcare de proporții

Cel mai mare retailer online din România face o mișcare de proporții și dă lovitura pe piața în care activează. El a făcut un anunț important.

eMag se pregătește să inaugureze, joi, cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătraţi, la Timişoara, şi continuă strategia de extindere în offline la nivel naţional.

 „Timişoara devine, astfel, al doilea oraş, după Bucureşti, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017”, a anunţat compania, conform News.ro.

În anul 2017, eMAG a mai deschis câte un showroom în Bucureşti şi în Sibiu.

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piaţa bunurilor de larg consum, ne dorim să venim şi mai aproape de clienţii noştri din vestul ţării, într-una din cele mai populate zone ale Timişoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a oraşului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătraţi. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, a declarat Sorin Dinu, director de retail eMAG, potrivit sursei citate.

Vezi și E oficial! Ce cunoscută televiziune din România a fost VÂNDUTĂ – cine a cumpărat-o

Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului

Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.