SURSE Cine este ‘Spartacus’, diasporeanul care a făcut scandal în ziua de Paști – Legături cu gruparea Duduienilor

Vasile Badea, autointitulat „Spartacus Idolu Fetelor”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma incidentelor din cartierul Rahova. Conform surselor Bugetul.ro, „Spartacus” ar avea legături cu gruparea Duduienilor din Capitală.

Puțini știu că„Spartacus” face parte din valul diasporenilor reîntorși „acasă” în ultima perioadă.

La 14 ianuarie 2020, „Spartacus” se întorcea în România, din Germania. Cuprins de mania Facebook-ului, Badea și-a anunțat revenirea în țară pe rețelele de socializare, filmându-se atât în avion, cât și într-o dubă care l-a dus până la domiciliul său din România.

Vezi și Video Filmul complet al scandalului din Rahova! De la ‘răstorn Poliția’ la ‘ami pare rau la domni politisti’

Trei luni pe meleagurile carpato-danubioano-pontice i-au fost de ajuns lui Vasile Badea ca să ajungă în spatele gratiilor.

Surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului au precizat, pentru Bugetul.ro, că „Spartacus” se află în strânsă legătură cu una dintre cele mai temute grupări ale Capitalei: gruparea Duduienilor.

„Cum vine prima mașină, de n-o răstorn”

Să-nnebunesc, cum vine Poliția, de nu-i răstorn. Așteptăm Poliția, Poliția, Poliția! Revoluție, Revoluție! Cum vine prima mașină, de n-o răstorn”, spune unul dintre romi, care își spune „Spartacus”.

Imaginile de mai jos dovedesc o atitudine incredibil de sfidătoare a romilor la adresa autorităților române și a statului.

În cele din urmă, Poliția a venit

Din relatările unor persoane aflate la fața locului, țiganii s-au ținut de cuvânt și au sărit la bătaie la primele echipaje de poliție sosite în Rahova, care au folosit inclusiv armamentul din dotare, pentru a-i calma pe agresori.

Hai, bă, pe ei, băga-mi-aș p*** în m***** lor”, a strigat unul dintre cei prezenți la fața locului, după ce un polițist a pulverizat spray lacrimogen asupra sa.

Trupele SAS au salvat situația

A fost nevoie de intrarea în scena a Serviciului de Intervenție și Acțiuni Speciale (SIAS). Odată veniți, polițiștii de la Acțiuni Speciale i-au luat pe sus pe romii scandalagii.

„Ami pare rau la domni politisti”

La câteva ore de la intervenția oamenilor legii, același „Spartacus”, care răsturna Poliția, își cerea scuze pe pagina de Facebook.

Cum de a avut acces la Internet, în condițiile în care era reținut de poliție? Asta e o problemă la care ar trebui să răspundă Poliția Capitalei.

Ulterior, Vasile Badea și-a șters postarea de pe Facebook.

Vezi și

Alertă de la Kaufland! Toți clienții gigantului sunt vizați: ‘Să nu dați curs’

Veste bună pentru angajați! Tichetele de masă s-ar putea acorda și celor aflați în șomaj tehnic

Acuzații grave! Doi ofițeri cu funcții de conducere, legături cu mafia lemnului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare