Video Filmul complet al scandalului din Rahova! De la ‘răstorn Poliția’ la ‘ami pare rau la domni politisti’

A fost un scandal incredibil în Rahova, în ziua de Înviere! Un grup de romi a încălcat Ordonanțele Militare, dând o petrecere în Sectorul 5 al Capitalei.

Aceștia au făcut chiar un live pe Facebook, sfidând total Poliția Română.

Să-nnebunesc, cum vine Poliția, de nu-i răstorn. Așteptăm Poliția, Poliția, Poliția! Revoluție, Revoluție! Cum vine prima mașină, de n-o răstorn”, spune unul dintre romi, care își spune „Spartacus”.

Imaginile de mai jos dovedesc o atitudine incredibil de sfidătoare a romilor la adresa autorităților române și a statului.

În cele din urmă, Poliția a venit

Din relatările unor persoane aflate la fața locului, romii s-au ținut de cuvânt și au sărit la bătaie la primele echipaje de poliție sosite în Rahova, care au folosit inclusiv armamentul din dotare, pentru a-i calma pe agresori.

A fost nevoie de invervenția trupelor SAS. Odată veniți, polițiștii de la Acțiuni Speciale i-au luat pe sus pe romii scandalagii.

„Ami pare rau la domni politisti”

La câteva ore de la intervenția oamenilor legii, același „Spartacus”, care răsturna Poliția, își cerea scuze pe pagina de Facebook.

Cum de a avut acces la Internet, în condițiile în care era reținut de poliție? Asta e o problemă la care ar trebui să răspundă Poliția Capitalei.

În acest moment, „Spartacus” și-a șters contul de Facebook, iar romii au ajuns să se victimizeze pe la televiziuni.

9 persoane au fost reținute de Poliția Capitalei

Până la ora redactării articolului, au fost reținute 9 persoane, iar audierile continuă în acest caz.

În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reținute 9 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală.

La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz în funcție de activitățile de cercetare penală desfășurate.”, a transmis, luni, Poliția Capitalei.

Vezi și

România se apropie de scenariul 5! Vor fi impuse noi restricții

Lovitură de teatru! Dumitru Coarnă îl acuză pe polițistul din prima linie, care a spus că șeful direct i-a cerut să dea cât mai multe amenzi în perioada stării de urgență, că nu a scris un proces-verbal de 10 ani! Reacția lui Valer Kovacs

EXCLUSIV Un polițist din Capitală spune adevărul: ‘Fie ă era coronavirusul, fie că nu, noi tot aici eram’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare