sursa foto:  curier.ro

Ce se va întâmpla după ce vom depăși 10.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus

Update! Acest articol a primit un drept la replică, pe care îl puteți citi AICI.

România se apropie de înregistrarea a 10.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Acest lucru va duce la intrarea ţării noastre în scenariul 5 al crizei provocate de COVID-19.

Intrarea în Scenariul Nr. 5 ar urma să afecteze, în primul rând, Bucureștiul. Capitala a înregistrat 1001 de cazuri de infectare cu Covid-19, potrivit datelor furnizate duminica, la ora 13:00, de Grupul de Comunicare Strategică, și este foarte aproape de borna celor 1.000 de cazuri. Astfel, nu ar fi exclus ca Scenariul Nr 5 să cuprindă măsura de carantinare totală a Capitalei.

Acest lucru s-a întâmplat și în Suceava, odată cu depășirea celor 1.000 de cazuri. „Nu se compară Bucureştiul cu Suceava. Dacă numărul de cazuri de la Suceava şi la modul în care ele au evoluat a condus la decizia că trebuie să aplicăm măsura carantinării, la Bucureşti, din fericire pot să o spun, suntem departe de această măsură la acest moment. Bineînţeles că nimeni nu poate da garanţie 100% despre nimic în acest caz. Virusul evoluează„, declara Raed Arafat pe 1 aprilie, când Bucureștiul era încă departe de numărul de cazuri de astăzi, secretarul de stat neexcluzând însă ca, în cazul în care cazurile vor crește Capitala să fie, la rândul ei, închisă.

Vezi și

EXCLUSIV Un polițist din Capitală spune adevărul: ‘Fie că era coronavirusul, fie că nu, noi tot aici eram’

O altă numire cu cântec făcută de Ludovic Orban, în Săptămâna Mare! Șefa Femeilor Liberale, instalată în Ministerul Muncii! A doua promovare a acesteia, sub sceptrul PNL

Cine sunt cei 12 rectori care vor să controleze CNATDCU

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare