sursa foto:  national.ro

O altă numire cu cântec făcută de Ludovic Orban, în Săptămâna Mare! Șefa Femeilor Liberale, instalată în Ministerul Muncii! A doua promovare a acesteia, sub sceptrul PNL

Dezvăluire Bugetul.ro. O numire interesantă era să treacă neobservată în Săptămâna Mare. Premierul Ludovic Orban a numit-o secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, instituție aflată sub comanda Ministerului Muncii, pe Luminița Popescu.

Luminița Popescu este președintele Organizației Femeilor Liberale Olt.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Luminița Popescu se numește în funcția de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați”, se arată în decizia semnată de premierul Orban, joi, 16 aprilie.

Vezi și Nepotismul lovește Ministerul de Interne! Din ajutor de șef de post, fiul unui prefect instalat de Ludovic Orban, propulsat consilier la vârful MAI

Sub comanda PNL, avansată de două ori

Până la venirea liberalilor la Putere, Luminița Popescu era profesoară de limba și literatura română în Caracal.

În noiembrie 2019, după instalarea Guvernului Orban, șefa OFL Olt a primit funcţia de inspector şcolar general adjunct în Olt.

Acum, în plină stare de urgență, ea a fost desemnată să coordoneze Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați se află sub comanda Ministerului Muncii și Protecției Sociale, în fruntea căruia se află ministrul Violeta Alexandru.

Vezi și Cine sunt cei 12 rectori care vor să controleze CNATDCU

Nepotismul lovește Ministerul de Interne! Din ajutor de șef de post, fiul unui prefect instalat de Ludovic Orban, propulsat consilier la vârful MAI

Guvernul pregătește bomba! Anumiți români rămân fără pensie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare