sursa foto:  cotidianul.ro

Ciolacu, atac devastator la PNL: ‘Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului!’

Pre;edintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că liberalii vor să vândă companiile românești precum Hidroelectrica sau Nuclearelectrica, iar social-democrații îi vor opri printr-o lege care urmează să fie adoptată de Parlament.

„Nu au nicio limită! Şi-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii şi cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile ţării! I-au vândut până şi pe români la export pentru agricultura altora! Acum vor să vândă şi companiile româneşti, ultima avuţie a statului! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gaşcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată. PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei româneşti – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor! Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

 

 

El a adăugat că există în Parlament un proiect de lege, care a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani.

 

„Mai miră pe cineva că Guvernul se opune şi a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România şi interesele românilor nu există! PSD va lupta până la capăt pentru ca nicio companie în care statul este acţionar majoritar să nu fie înstrăinată”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Citește și:

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

Declarația pe propria răspundere nu mai este necesară! Iată, însă, pentru ce puteți primi amenzi

De azi, un ‘dinozaur’ e out din Poliție! Scandalurile în care a fost implicat: De la ‘Regina Șpăgilor’ la ritualuri ‘Cosa Nostra’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare