sursa foto:  digi24

Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic!

Scandal într-o ședință internă a Uniunii Salvați România! O înregistrare ajunsă în spațiul public arată că Dan Barna începe să scape partidul din frâu.

Totul a pornit după ce un membru USR a cerut dreptul la o intervenție, iar tabăra lui Dan Barna, în frunte cu liderul partidului, a ieșit la atac. Se pare că în USR cine are de comentat este imediat atacat de oamenii fideli lui Dan Barna, iar de data aceasta Cătălin Drulă s-a comportat ca un mic tiran care demonstrează că nu știe să-i asculte pe ceilalți, informează psnews.ro.

Cătălin Drulă, deputat USR, se arată foarte iritat de faptul că o colegă vrea să-și exprime părerea în partid.

Ai o normă de intervenții pe ședință și ne-ai făcut o favoare?”, o întreabă Drulă pe colega sa, nemulțumită că nu a reușit să-și spună părerea.

Tot el i-a spus, ulterior, lui Tudor Benga să lase „ciocu’ mic!”, când acesta din urmă a afirmat că participă și el „la bâlci”.

Vezi și

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

Legea a fost aprobată! Se dau banii înapoi

EXCLUSIV Poliția e gata de asediu! Achiziții la foc automat: 25.000 de pistoale, un milion de cartușe, bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare