Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

Update!  Administrația Națională a Penitenciarelor infirmă faptul că la Penitenciarul Rahova, locul unde este încătușat Nicolae Duduianu, zis Pian, a avut loc vreun deces. 

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite ANP. 

Se zguduie de la vârf clandul Duduianu! După ce Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marți, și Pian, tatăl său, și liderul Duduienilor, a murit.

Nicolae Duduianu, zis Pian, a suferit un infarct la aflarea veștii că fiul său, Emi Pian, a fost ucis, informează surse ale Cancan. Infarctul i-ar fi fost fatal lui Pian senior.

Informația a fost confirmată și de surse ale Bugetul.ro.

Vezi și SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Emi Pian ar fi fost ucis de un membru al clanului Rinu din Colentina

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost ucis într-un scandal declanșat în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit surselor Bugetul.ro, cel care l-a ucis pe Emi Pian face parte din clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, cel ucis este Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare