streaming

sursa foto:  Pexels

Clienții Digi RCS RDS ar putea renunța la abonamente din această cauză. Un nou serviciu de streaming vine în România

Serviciile de streaming din România își lărgește orizontul cu un nou serviciu. Megogo, o platformă ce oferă și televiziune online și catalog la cerere, și-a făcut apariția în piața de profil.

O nouă platformă de streaming intră în România. Utilizatorii vor avea acces la peste 100 de televiziuni, dar și filme blockbuster. Platforma Megogo funcționează din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. Prețul unui abonament este de 14,99 de lei și sunt incluse peste 100 de programe TV, printre acestea aflându-se Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, Național TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV și altele. Platforma are şi opțiunea precum „catch-up” (înregistrarea emisiunilor), care permite urmărirea emisiunilor și serialelor preferate în intervalul de timp dorit.

„Suntem fericiţi să îi întâmpinăm pe potenţialii utilizatori din România. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă de streaming online cu conţinut de calitate.

Astăzi facem primul nostru pas, în spatele căruia stau ani de experienţă unică în lume, relaţii solide cu cele mai mari studiouri internaţionale: Warner Bros., Disney, Paramount şi altele. Am făcut o muncă enormă de cercetare a pieţei şi localizare a produsului în limba română, adaptare la preferinţele locale, acorduri cu deţinătorii de drepturi şi implementare a sistemelor de plată securizate. Vom continua să extindem biblioteca de conţinut, aşa că urmăriţi-ne”, a transmis Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea Megogo în România

Vezi și: Netflix are concurență puternică! DIGI RCS RDS propune abonamente la doar 3 lei- Ce alte variante mai aveți

Cu ce vine în plus Megogo

Față de televiziunea online, Megogo vine în plus cu peste 1.000 de filme şi desene animate de la studiouri de top în catalogul VOD: Warner Bros., Disney, Pixar, DC, Marvel, 20th Century Fox, Paramount şi altele. Printre acestea se numără noutăți precum: “Aquaman and the Lost Kingdom”, “Mission: Impossible – Dead Reckoning”, “Avatar: The Way of Water”, “The Marvels”, “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, “Elemental”, “Wonka”, “Killers of the Flower Moon”, etc. Şi, de asemenea, poveşti clasice precum: “Home Alone”, “The Lord of the Rings: The Return of the King”, “The Matrix”, seria “Harry Potter”, “Die Hard”, “Pirates of the Caribbean”, etc, scrie paginademedia.ro

În secțiunea de filme există funcții precum recomandări bazate pe vizionările anterioare, iar anumite titluri pot fi descărcate pe dispozitive pentru vizionare offline. Aplicația MEGOGO este disponibilă pentru descărcare pe Google Play, App Store, pe Smart TV și, în curând, și pe console de jocuri.

Citește și: Vești proaste pentru pentru milioane de oameni! Dispare abonamentul ieftin de la Netflix! Cât va costa noul abonament!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare