sursa foto:  Pixabay

Vești proaste pentru pentru milioane de oameni! Dispare abonamentul ieftin de la Netflix! Cât va costa noul abonament!

Netflix dă o lovitură tuturor abonaților. Gigantul anunță că va elimina cel mai ieftin abonament, cel Basic, această modificare fiind operată în Marea Britanie și Canada, începând cu al treilea trimestru, măsura fiind extinsă mai apoi și în alte țări.

Așadar, clienții Netflix care au abonamentul Basic vor trebui să opteze pentru un abonament mai scump fără reclame sau cu reclame. Prima versiune are mai multe limitări, mai puțin conținut dar va lipsi și funcția de descărcare pentru vizionare offline. În țara noastră, versiunea Basic costă 5 euro pe lună, iar dacă aceasta va fi eliminată, cea mai ieftină variantă va deveni cea Standard, care are un cost de 10 euro pe lună.

Netflix șterge aplicația de pe anumite televizoare

Citește și: Cresc tarifele- Toți abonații gigantului Netflix sunt vizați

Compania de streaming aduce vești proaste utilizatorilor după ce a anunțat că aplicația Netflix va fi ștearsă automat de pe anumite televizoare, începând cu luna martie 2024. Pentru a beneficia în continuare de platformă, abonații au la dispoziție două opțiuni, una fiind aceea de achiziționarea unui nou dispozitiv, sau să cumpere un stick de streaming. Printre aparatele care se includ în listă, se află televizoarele mai vechi Sony, care nu mai au capacitatea de a suporta platforma. Pe lângă acestea, mai sunt afectate și playerele Blu-ray din 2011 până în 2013. Nu este prima dată când Netflix întrerupe aplicația pe televizoarele mai vechi, anul trecut luându-se aceeași decizie cu dispozitivele Sony, Panasonic, Hitachi și Samsung.

Netflix introduce o nouă taxă

Corporația a precizat că va interzice password sharing în România, indicând că un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. În acest sens, românii care partajează contul de streaming vor trebui să plătească o taxă lunară de 2,90 euro pentru fiecare utilizator suplimentar.

”Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor”, a transmis Netflix

Pe de altă parte, Netflix spune că își dorește să investească consistent într- o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba și de persoana cu care se vizionează, clienții să se bucure de conținut grozav pe platformă.

Nu rata: Utilizatorii Netflix ar putea scoate mai mulți bani din buzunare! Ce le pregătește compania în viitorul apropiat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare