sursa foto:  evz.ro

Coldea s-a ANGAJAT! Unde lucrează ACUM fostul prim-adjunct al SRI

În urma dezvăluirilor făcute mogulul-fugar Sebastian Ghiță, Florian Coldea a demisionat din funcția de prim-adjunct al Serviciului Român de Informații.

Acum a ieșit la iveală faptul că Florian Coldea s-a reangajat. Florian Coldea lucrează acum laUBB, unde este profesor asociat şi predă un curs, intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la nivel de master. Informația a fost confirmată de oficialii UBB la postul de televiziune B1 TV.

Florian Coldea este un general român care a îndeplinit funcția de director adjunct al Serviciului Român de Informații. În perioada 20 iulie-4 octombrie 2006 s-a aflat la conducerea interimară a Serviciului Român de Informații, de la demisia lui Alexandru Radu Timofte din această funcție și până la numirea lui George Maior. În timpul mandatului lui George Maior a fost prim adjunct al acestuia, scrie gazetadecluj.ro.

La data de 12 ianuarie 2017 a fost suspendat din funcția de prim-adjunct al șefului SRI, de către directorul civil al SRI, Eduard Hellvig, în urma dezvăluirilor făcute de fostul parlamentar Sebastian Ghiță, referitoare la faptul că acesta din urmă ar fi fost în concedii de lux împreună cu Florian Coldea și soția acestuia. Ulterior, acesta a fost eliberat din funcție și trecut în rezervă printr-un decret semnat de Klaus Iohannis.

Vezi și Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

DNA ne-a RĂSPUNS! Ce s-a întâmplat cu dosarul în care fostul ministru al Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a fost acuzat de ȘANTAJ

Cine este ministrul pe care Klaus Iohannis l-ar putea refuza

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare