Iohannis

sursa foto:  bzi.ro

Cine este ministrul pe care Klaus Iohannis l-ar putea refuza

Președintele Klaus Iohannis s-a remarcat în ultima perioadă doar prin ieșirile sale la ski și a fost aspru criticat când a acceptat desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier fără niciun fel de opoziție. Într-o cădere liberă la capitolul încredere, șeful statului ar putea bifa câteva puncte la capitolul imagine când trebuie să accepte miniștrii.

Ținând cont că proiectul său de țară poartă numele România Educată, este posibil ca Iohannis să arate că încă este jucător și să-l refuze pe controversatul ministru al Educației, Valentin Popa. Acesta a fost de departe cel mai criticat ministru din cabinetul Dăncilăși deja au început foarte multe dezvăluiri despre el. Pe lângă deja cunoscutele greșeli gramaticale, fostul rector de la Suceava are și ceva scheleți în dulap cu privire la niște contracte cu statul. Probabil că dezvăluirile în ceea ce-l privește vor continua, mai ales că este intens contestat chiar de o parte din partid, care a dorit să o propulseze pe Ecaterina Andronescu în funcția de ministru al Educației.

Este interesant dacă Iohannis va lua o decizie care să-i revigoreze puțin imaginea sau dacă va continua să fie aproape inexistent pe scena politică. Momentan, președintele stă încă bine la capitolul încredere pentru că este singura alternativă oferită pe piață, însă în momentul în care va avea adversar acesta va scădea vertiginos pentru că în ultima perioadă nu s-a remarcat decât printr-o tăcere dezolantă.

Citește și…

Planuri mărețe pentru gigantul Orange: Cum vrea să rămână lider în România – Se extinde pe o importantă piață

Toți posesorii de mașini second-hand sunt vizați: Ce schimbări majore au în plan autoritățile

Ce salariu primea CTP de la Sorin Ovidiu Vântu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare