sursa foto:  Jurnalistii.ro

Ce salariu primea CTP de la Sorin Ovidiu Vântu

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și analiști din România. Îl vedem la TV, dându-și cu părerea în aproape orice domeniu.

Bugetul.ro vă oferă informații despre salariul pe care l-a primit CTP de la Sorin Ovidiu Vântu, în perioada în care a colaborat cu Realitatea Media.

În anul 2016, CTP era acuzat de către Sebastian Ghiță că încasa, la negru, 5.000 de euro pe lună de la Sorin Ovidiu Vântu, în perioada în care era angajatul acestuia.

La acea vreme, Popescu a negat spusele lui Ghiță, spunând că că n-a avut niciodată vreo legătură cu SOV și că a avut un contract de colaborare, cât se poate de legal și oficiul cu Realitatea TV – televiziune patronată de SOV în perioada respectivă.

„N-am avut niciodată vreo legătură cu S.O. Vântu. Am avut un contract de colaborare, cât se poate de legal și oficial cu postul Realitatea TV, încheiat cu domnii Sergiu Toader și Sorin Enache, pentru emisiunea Cap și Pajură, realizată împreună cu Emil Hurezeanu, din anul 2005, până, cu întreruperi, în mai 2009, când am rupt unilateral acest contract.

S.O. Vântu a intrat în pușcărie prin 2011. Până atunci, a dat salarii de 25-30 mii de euro pe lună unor ofițeri mai mult sau mai puțin acoperiți din trustul său, precum și șpăgi de multe milioane de euro. De ce îl jignește grav la onoare S. Ghiță pe S.O. Vântu cu cele 5 miișoare de euro pe care mi le-ar fi trimis de la răcoare? Ce să fac pentru el de banii ăștia? Să-i tund gazonul din curte câtă vreme e la pârnaie”, scria CTP, în Republica.

În anul 2010, ziarul Curentul dezvăluia lista jurnaliștilor și analiștilor plătiți de SOV. Pe aceasta apărea și numele lui CTP. Potrivit sursei citate, la Realitatea Media, Cristian Tudor Popescu a avut un salariu de peste 2.000 de euro lunar.

Vezi și Documente EXCLUSIVE! ȘANTAJ și abuz în serviciu – acuze grave la adresa ministrului demisionar al Tineretului și Sportului

Surpriză de proporţii: Milionară sexy în noul Guvern – averea fabuloasă a unei deputate care ar putea deveni ministru

Tudor Chirilă reacționează, după ce a fost acuzat că ar fi în spatele protestelor #rezist: “Mă declar vinovat”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare