sursa foto:  playtech.ro

Planuri mărețe pentru gigantul Orange: Cum vrea să rămână lider în România – Se extinde pe o importantă piață

Gigantul Orange are planuri mărețe. Cel mai important om al companiei, Gervais Pellisier, CEO adjunct al grupului Orange şi CEO al Orange Europa, anunță mutările neașteptate ale operatorului, care vor lua prin surprindere concurența.

Gervais Pellisier vorbește depre o nouă strategie care va menține în vârful clasamentului în topul operatorilor de servicii mobile din România. Se pare că următorul pas important al gigantului va fi extinderea sa pe piața de servicii fixe din țara noastră.

Operatorul ia în calcul construirea unei rețele fixe proprii și achiziția unor jucători mai mici.

Grupul francez Orange, unul dintre cei mai mari jucători din industria de telecom din Europa, va face „tot ceea ce este necesar” pentru a-şi menţine şi în viitor poziţia de lider al pieţei de telecomunicaţii din România, dar şi pentru a se extinde pe fix, astfel că nu exclude nici construirea de reţele fixe proprii, nici realizarea unor achiziţii sau semnarea unor noi parteneriate cu alţi jucători din piaţă. „Vrem să ne menţinem poziţia de lider per ansamblu al pieţei din România, ceea ce înseamnă că vom face tot ceea ce este necesar pentru a rămâne numărul unu”, a declarat Gervais Pellisier, CEO adjunct al grupului Orange şi CEO al Orange Europa, potrivit zf.ro.

Vezi și Documente EXCLUSIVE! ȘANTAJ și abuz în serviciu – acuze grave la adresa ministrului demisionar al Tineretului și Sportului

Surpriză de proporţii: Milionară sexy în noul Guvern – averea fabuloasă a unei deputate care ar putea deveni ministru

Tudor Chirilă reacționează, după ce a fost acuzat că ar fi în spatele protestelor #rezist: “Mă declar vinovat”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare