sursa foto:  defenseromania.ro

Colonelul (r) Tudor Păcuraru, despre sfârșitul lui Vladimir Putin: ‘Lucrurile se vor petrece după cortină. Se va constitui un grup de trei, care să preia lucrurile mai departe’

Tudor Păcuraru, fost colonel al Serviciului Român de Informații, a vorbit despre modul în care va fi înlocuit Vladimir Putin din fruntea Federației Ruse.

Fostul ofițer SRI susține că Putin va fi înlocuit „după cortină”, iar rușii vor afla din ziare despre schimbarea sa. Mai mult, potrivit lui Tudor Păcuraru, apoi se va constitui o troică – un grup de trei ce va prelua puterea.

Totodată, Păcuraru prevede o perioadă de instabilitate economică și socială pentru Federația Rusă.

Vezi și Viktor Orban, ‘idiotul util’ lui Vladimir Putin

Lucrurile se vor petrece după cortină și rușii vor afla din ziare, ca și noi, că, pe fondul unor mari suferințe, tovarășul Putin a fost nevoit să se retragă, fiindcă are probleme de sănătate.

El a acționat eroic până acuma, și-a îndeplinit atribuțiunile, călcându-și pe inimă și sacrificându-și sănătatea, dar nu mai poate duce și se constituie un grup de trei, o troică, care să preia lucrurile mai departe și atunci începe o perioadă de instabilitate și de luptă pentru putere, unde multe devine posibile, nu toate, multe. 

Ideea dezangăjării din Ucraina va rămâne clară, ideea de a nu se angrena într-un conflict fățiș cu NATO va rămâne o altă direcție clară. Cum vor reuși ei să stăpânească situația socială și economică din Rusia, nu văd cum, sincer, și n-aș vrea să fiu în pielea lor”, a declarat Tudor Păcuraru, fost colonel SRI, pentru Evz.ro, într-un dialog cu Mirel Curea.

Reamintim că despre instabilitatea economică a Rusiei a vorbit și profesorul Mircea Coșea, într-un interviu acordat Bugetul.ro, în această vară. 

Sancțiunile impuse de Occident asupra Federației Ruse, în contextul invaziei în Ucraina, vor avea un efect extrem de grav asupra economiei rusești, a declarat, la 30 iunie, într-un interviu acordat Bugetul.ro, profesorul de economie Mircea Coșea.

Vezi și Rusia lui Vladimir Putin se prăbușește! Prof. univ. Mircea Coșea, pentru Bugetul.ro: ‘Până la sfârșitul acestui an, vom vedea efecte foarte grave asupra economiei rusești’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare