sursa foto:  reperul.ro

Concursuri cu dedicație în Ministerul de Interne? Un nou concurs cu un singur candidat pentru șefia unui inspectorat de Poliție

Zilele trecute scriam că marea revoluție promisă de ministrul Lucian Bode, promisiune pe care a făcut-o în momentul în care a preluat șefia MAI, pare să mai aștepte. Luni, Bugetul.ro v-a prezentat cazul de la IPJ Olt, acolo unde la concursul pentru șefia instituției s-a înscris un singur candidat.

Din câte se pare, situația de la IPJ Olt nu este una particulară. Și pentru concursul desfășurat pentru instalarea unui șef „plin” la IPJ Constanța s-a încris un singur candidat.

Concret, actualul șef împuternicit al IPJ Constanța, chestorul Adrian Glugă, este unicul participant la concursul pentru șefia instituției.

Ziua de 26 iulie a fost ultima zi în care s-au mai putut depune candidaturile pentru conducerea IPJ Constanța, iar până la prânz, o singură persoană s-a arătat interesată: chestorul Adrian Glugă, scrie focuspress.ro.

Astăzi este ultima zi de depunere a intențiilor de candidatură. Până în acest moment avem un singur dosar de candidatură depus”, a spus ministrul Lucian Bode, conform sursei citate.

Vezi și Marea reformă promisă de Lucian Bode la Ministerul de Interne mai așteaptă! Concurs cu un singur candidat pentru șefia IPJ Olt

Concurs cu un singur candidat și la șefia IPJ Olt

Și pentru șefia IPJ Olt s-a înscris un singur polițist. Este vorba despre comisarul-șef Mihai Ion Mihalache, actualul adjunct al Poliției Olt.

La 16 iunie 2020, Mihalache a fost împuternicit inspector-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar la 16 iunie 2021 i-a expirat cea de-a doua împuternicire și ultima permisă de lege.

Astfel, el fost împuternicit adjunct al aceleiași instituții din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Acum, comisarul-șef Mihai Ion Mihalache este singurul candidat înscris la concursul pentru șefia IPJ Olt, care va avea loc la 10 august, după cum am scris AICI.

Vezi și Greul din Poliție, care a băgat un celebru procuror după gratii, a fost prins cu o avere nejustificată! Anul acesta a fost condamnat la închisoare, pentru că a încercat mușamalizarea propriului accident

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare