sursa foto:  facebook

Connect-R pleacă din România! Care este motivul

Pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, Connect-R a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă. După melodia care a fost un adevărat hit, Eu vara nu dorm, acesta nu a mai reușit să se impună pe piață cu vreun proiect la fel de profitabil. Cu toate acestea, el nu stă pe loc și face eforturi pentru a se menține în prim plan și a câștiga cât mai mulți bani. Astfel, el a reușit să-și programeze un turneu în SUA.

Așa că artistul va părăsi România pe 3 mai, dar doar pentru două săptămâni. El va susține concerte 8 orașe și va ajunge inclusiv în California, Chicago, Houston sau Washington. Cântărețul și-a programat concertele în cafenele, săli de evenimente, restaurante sau chiar și biserici, asemenea dății trecute în care a mai fost plecat în SUA, acesta nefiind primul turneu al artistului, de acest gen. Invitat la emisiuena Răi da’ buni, cântărețul a declarat că o să-i fie foarte greu în momentul plecării, deoarece o să-i ducă lipsa fetiței lui, Maya. „O să-mi fie greu cu fata..Niciodată nu am stat plecat nici măcar o săptămână”, a susținut acesta, potrivit click.ro.

Connect-R va cânta pentru comunitatea de români stabiliți în SUA alături de o trupă de „backing vocals” și doar o parte din echipa sa, fiind cunoscut pentru dorința de a economisi cât mai mult, în timpul plecărilor. Acesta va împărți scena alături de alți artiști români: lăutari și soliști de muzică „de petrecere”.

Cântărețul a mai fost plecat într-un turneu asemănător, în urmă cu doi ani, și a susținut zece concerte, în săli speciale pentru evenimente, dar și în sălile de ceremonie ale unor biserici ortodoxe.

Citește și…

„Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Proiect bombă înregistrat la Senat: Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare

Vineri intră în vigoare legea! Mii de români vor beneficia de această gratuitate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare