sursa foto:  oradestiri.ro

Controversatul Președinte în pericol de a fi demis!

Ancheta  privind cererile lui Trump către Ucraina referitoare la  fostul vicepreședinte Joseph Biden poate avea mari repercursiuni asupra acestuia. 

Conform mediafax.ro,  într-o scrisoare adresată şefului Comisiei Judiciare, Jerrold Naddler, consilierul de la Casa Albă, Pat Cipollone, a declarat că ancheta pentru inculparea preşedintelui american Donald Trump este „complet nefondată”.

„Nu vedem niciun motiv pentru care am participa deoarece procesul nu este unul corect. Nu ni s-a oferit nicio oportunitate corectă de a participa. Preşedintele Camerei Reprezentanţilor a anunţat deja rezultatele predeterminate şi nu ni se va oferi ocazia de a chema martori”, a declarat un oficial din cadrul Administraţiei prezidenţiale.

Nancy Pelosi, preşedintele Camerei Reprezentanţilor, a anunţat joi că articolele pentru inculparea preşedintelui Donald Trump în cadrul procedurii parlamentare pentru eventuala demitere urmează să fie elaborate de Camera Reprezentanţilor a SUA.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare