sursa foto:  rador.ro

Corina Crețu: ‘mi-a fost rușine să mai spun că sunt în PSD’

Europarlamentarul Pro România,  Corina Crețu a declarat, duminică, la Convenția Pro România, că motivul pentru care a plecat din PSD și a renunțat la funcția de comisar european a fost că i-a fost rușine să mai spună la Bruxelles că este în PSD.

Corina Creţu a declarat că „degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro”, europarlamentarul făcând referire la faptul că preşedintele interimar al PSD a declarat, anterior, că nu îi e teamă să spună ce comisar european bun a fost Corina Creţu.

Ea a mai spus că:

„Am plecat după 29 de ani din PSD. Credeţi că după 29 de ani în PSD mi-a fost uşor să plec şi să părăsesc o funcţie cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, înainte de termen? Am plecat că mi-a fost ruşine să mai spun că sunt în PSD. Degeaba ne facem complimente acum, după ce s-au pierdut miliarde de euro. Cum puteam eu, comisar european, să explic faptul că şi acum 70% din banii europeni din 2014 i se cuvin României. Aşteaptă la Bruxelles să fie accesaţi”.

Corina Creţu a ţinut să îi dea replica lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că există „o conspiraţie” împotriva României.

„Domnule Tăriceanu, nu e nicio conspiraţie mondială împotriva României”, a mai spus Creţu.

Vezi și:

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Cătălin Predoiu pus la zid de două asociații ale judecătorilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare