Cozmin Gușă dezvăluie marele joc subteran: Rareș Bogdan, amenințat de Ludovic Orban! Traian Băsescu, eliminat!

Cozmin Gușă dezvăluie, spune el un episod din marele joc pregătit pentru alegerile din 2020.

Potrivit lui Gușă, Ludovic Orban l-a „deservit” pe Florian Coldea, prin negocierile purtatea cu USR-PLUS pentru candidații comuni la primăriile din București.

Analistul politic susține că Rareș Bogdan ar fi fost amenințat de Ludovic Orban. Mai mult, PNL-USR-PLUS ar dori să-l elimine pe Traian Băsescu din cursa pentru Primăria Capitalei.

Cum l-a „deservit” ORBAN pe COLDEA!
Un episod din MARELE JOC pregătit pentru alegerile 2020, când STATUL PARALEL NU MAI LASĂ NIMIC LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII.

Motto: „LuCOVIDE, MEREU TE-AM BĂNUIT CĂ EȘTI DE-AL REZERVIȘTILOR!”

De mai mult de-un an de zile, le tot explic amicilor neîncrezători din presă, bănuiala mea că Orban este „soldatul” STATULUI PARALEL. Argumente: de la ascendența de tip familial, până la parcursul lui de cca 30 de ani în politica românească (unde a primit pe tavă demnități pe care nu le-a meritat), în fine, până la procesul orchestrat de către băieți tocmai pentru ca LuCOVID să iasă basma curată (dar să-i bage pe alții în cofă!), ajungând mai ușor apoi președinte PNL și Prim-Ministru, și mai adaug episodul de la începutul anului când a fost reînscăunat dupa moțiune strict sub presiunea de tip ȘANTAJ a rezerviștilor.

Desemnarea candidaților pentru București, oferă în sfârșit DOVADA jocului său în slujba PARALELILOR. Astfel:

USR-PLUS, creația rezerviștilor reprezentați de Coldea, SE MIȘCA ÎNSPRE EXTINCȚIE, după insuccesele din 2019, investițiile materială și umană ale acestora fiind în pericol să se risipească, și fără vreo alternativă politică pe care SECURICII s-o mai aibă sub control total pentru alegerile 2020;

LuCOVID, sub acoperirea așa-zisei lupte interne cu Rareș Bogdan, reinventează LA COMANDĂ muribundul USR-PLUS, prin nominalizările de la București unde, atenție, NICUȘOR DAN ȘI TOȚI CEI 6 CANDIDAȚI APARȚIN PARALELILOR REZERVIȘTI:
Adrian Moraru de la sectorul 3 este fostul șef al IPP, institut moșit demult de către securici;
Ciprian Ciucu de la sectorul 6 este omul Monicăi Macovei;
iar Cristian Băcanu de la sectorul 5 este un băiat care acționeză și face plângeri penale, tot sub comanda oamenilor cu chipiu;

MAREA ALIANȚĂ A DREPTEI, nici nu există măcar, în condițiile în care NU SUNT LISTE COMUNE LA CONSILII! LIBERALII asistă CA NIȘTE MOMÂI la îngroparea PNL la București, cei doi care s-au opus în ședință acestei execuții, Rareș Bogdan și Marian Petrache, fiind amenințați că vor fi „DEFERIȚI” PRESEI PLĂTITE DE LA GUVERN, pentru vina majoră că, vezi Doamne, subminează UNITATEA DREPTEI!

(și ca să vă distrați mai tare, vă zic că finul lui Coldea de la Arad, celebrul BIBARȚ pe care organizația Arad nu l-a votat candidat la primărie, a fost votat drept candidat alaltăieri, iar viteazul Falcă s-a … abținut de la vot )

În aceste condiții apare LIMPEDE și MARELE JOC PENTRU ALEGERILE 2020, unde primul pas vizibil este eliminarea lui BĂSE și-ai săi, care vor fi împinși astfel sub 5%.
BĂSE va fi descurajat să candideze, iar dacă va insista, i se vor ARĂTA „PISICI MULT MAI PERICULOASE” PENTRU EL ȘI APROPIAȚII SĂI, decât subțirele dosar de informator, cu care este amenințat doar de formă.

În rest, pe termen scurt sunt prevăzute:

SLĂBIREA DIN INTERIOR A PNL, SUB COORDONAREA SLUGII LuCOVID ȘI BENEFICIIND DE LAȘITATEA COLECTIVĂ A LIBERALILOR;

SPRIJIN MAI PUTERNIC PENTRU PONTACHE ȘI-AI SĂI PE PARTEA STÂNGĂ, ÎN PARALEL CU DECIMAREA CELOR DIN PSD CARE NU SE VOR SUPUNE JOCULUI IMPUS;

SCOPUL FINAL ESTE DE JOC ÎN (4+1) ÎN INTERIORUL VIITORULUI PARLAMENT, CU PARTIDELE DE TIP SECURIST (USR-PLUS și PRO-ROMÂNIA) ADUSE ÎN JURUL REPREZENTĂRII DE 15-20% FIECARE, RESPECTIV CU PARTIDELE VECHI (PNL și PSD) CE NU VOR AVEA VOIE SĂ DEPĂȘEASCĂ 30%. ( +1 era UDMR, care poate deveni -1, dacă nu vor fi cuminți și ascultători!)

„UTILITATEA” acestui joc este limpede, cei care dețin pârghiile de construcție a oricărei majorități în noul Parlament, vor fi cei care posedă DOSARELE DE ȘANTAJ PENTRU ACOPERIȚII LOR SAU PENTRU CORUPȚII PE CARE-I VOR IMPUNE PE LISTE.

În final, mai zic „NOAPTE BUNĂ, KlauSILĂ!”, și-asta doar până se vor hotărî SECURICII să te și suspende …”, scrie, pe Facebook, Gușă.

Vezi și

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Un cunoscut medic a răbufnit: ‘M-am săturat de incompetența voastră! Orban va face orice e nevoie pentru a rămâne premier, împreună cu toată gașca de impostori, gen Grindă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare