sursa foto:  Facebook

Cozmin Gușă lansează o adevărată bombă! Dezvăluirea care cutremură piața bancară

Cozmin Gușă a lansat în spațiul public o adevărată bombă atomică. Analistul politic a făcut o dezvăluire explozivă în cadrul emisiunii pe care o moderează, „România 2019”.

Concret, după miezul nopții, patronul Realitatea TV a anunțat că, la un moment dat, s-a forțat privatizarea CEC Bank de către OTP Bank.

Mai mult, Cozmin Gușă susține că i-a amenințat pe cei care au încercat să facă asta, iar, de frica unui scandal public, aceștia au amânat mutarea.

„Mă trezesc în decembrie, într-un an, cu un banchet important, care a venit la mine acasă. Zice: ‘Băi, se întâmplă o chestie foarte gravă’. Ce? ‘Se forțează privatizarea CEC-ului’. Zic: ‘Aoleu. Păi, cum?’. Îmi zice cum. ‘Păi, cine?’. Zice: ‘OTP Bank’. Mi-a dat argumentele. M-am dus și-am cercetat. Mă rog, m-am enervat atât de tare trei zile și i-am amenințat pe cei care voiau să facă asta că voi face un scandal public atât de mare, încât s-a amânat de frica mea. Cât pot eu să fiu, din când în când, de înfricoșător așa. Noi am avut intenție să dam CEC-ul la OTP Bank. Nu mai dau personajele, că ne enervăm prea tare”, a afirmat Gușă, la „România 2019”.

Vezi și

Atenție, români! Învățământul general obligatoriu din România s-ar putea majora din 2020

Alertă de ultimă oră din Guvern! Va fi toleranță zero

Vești pentru români! Persoanele ce au lucrat în acest domeniu vor putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare