sursa foto:  foxnews.com

Cozmin Gușă: ‘Rusia începe azi retragerea trupelor. Asta va fi ceva aproape devastator pentru SUA, Marea Britanie și NATO’

După ce șeful Apărării ruse a anunțat că Federația Rusă retrage unele trupe de la granița cu Ucraina, Cozmin Gușă reacționează pe pagina de socializare.

Gușă le transmite internauților să-și amintească ce spunea acum 2 săptămâni, anume că, dacă Rusia își retrage trupele, SUA în special, dar și Marea Britanie, și NATO vor intra în șah.

Vezi și Mișcare surprinzătoare a lui Vladimir Putin! Federația Rusă își retrage trupele de la granița cu Ucraina

Cozmin Gușă a susținut, la sfârșit de ianuarie, că SUA ar urma să rămâne cu Ucraina pe cap, în cazul în care Vladimir Putin își va retrage armata.

Rusia începe azi retragerea trupelor. Reamintesc cu această ocazie ce ziceam acum 2 săptămâni. Cei care m-au ascultat au fost mai liniștiti și mai … deștepți!”, spune, marți, Cozmin Gușă.

Gușă: De ce zic că va fi un șah major?

Apăi, dacă acest lucru (n.r. – Rusia își retrage trupele) se întâmplă, apropo de șahul geopolitic care s-a jucat, de talentul lui Putin pentru șah și judo, care este șahul sporturilor de contact, asta va fi ceva aproape devastator pentru SUA în special, dar și pentru Marea Britanie și NATO, care au amorsat această idee iminentă de război, că atacă…

De ce zic că va fi un șah major? Pentru că atât de tare au alertat planeta americanii cu violența rușilor și cu faptul că Ucraina vor fi atacată, că vor rămâne cu Ucraina pe cap.

(…) Încă o dată, dacă Rusia se retrage, Statele Unite primesc un mare șah și rămân cu Ucraina pe cap”, susținea Gușă, în urmă cu două săptămâni.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare