sursa foto:  dailysignal.com

Crimă cu sânge rece într-o comună din România: Un bărbat a violat o bătrână de 88 de ani și apoi a ucis-o pe ea și pe soțul ei

O bătrână și soțul acesteia au fost uciși de un bărbat de 42 de ani, într-o localitate din județul Satu Mare. Ucigașul ar fi violat-o întâi pe bătrâna de 88 de ani, apoi i-ar fi ucis pe amândoi.

Potrivit IPJ Satu Mare, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Târşolţ au fost găsite, în locuinţa unde domiciliau, 2 persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani şi soţia acestuia, de 76 de ani.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, poliţişti criminalişti şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă.

În urma activităţilor desfăşurate, persoana bănuită de omor a fost identificată.

Procurorul de caz a emis mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul, de 42 de ani, din Târşolţ, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea propunerii unei măsuri preventive, informează agerpres.ro.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare